Laulujen syntyjä syviä...

1. heinä, 2016

Mistä tietää, että on aikuinen? Ei kait sitä näe päältä…
Onko se sitä, että ymmärtää elämän koostuvan vastoinkäymisistä, taisteluista, ja suruista yhtä paljon kuin iloista ja hyvistä hetkistä? Haa!….onnellisuus onkin kaikki…
Onko aikuinen silloin, kun ymmärtää, että tätähän se elämä on ja on onnellinen siitä?

1. touko, 2016

Onko mitään niin erityisen kaunista kuin suomalainen kesäyö - semmoinen linnunmaitoinen. Sen tietää vain se, joka on istunut kesällä illalla yksikseen ulkona, odottanut yön tuloon ja viipynyt vielä aamun sarastukseen. Henkeä salpaavaa, mutta silti on hyvä hengittää.

26. helmi, 2016

Ollako vaiko eikö olla? Joskus elämä, oma tai jonkun muun, voi näyttää siltä kuin jänis loikkisi pakokauhun vallassa auton valokeilassa - ei tiedä minne suuntaisi kun ei tajua missä on…ja onko sielläkään? Pitääkö olla turvassa vai voiko sitä poukkoilla? Onko joku onnellisempi epävakaudessa?
Jänis auton valokeilassa: säv. ja san. Timo Tikka

14. helmi, 2016

Tapahtuu yksi mullistus maailmalla ja kaikki tapahtuu melkein yhtä nopeasti kuin terroristi laukaisee aseensa: Luen illalla Facebook päivityksiä Ranskan iskuista ja olen surullinen ja vihainen ja varsinkin ihmettelen miksi? Ja kaiken ihmettelyn ja tuskan haluan vääntää lauluun, koska haluaisin muuttaa maailmaa. 

Haluaisin muuttaa maailmaa, säv. ja san. Jaana Eloranta

1. helmi, 2016

Jos elämässään haluaa toteuttaa asioita, joista haaveilee, niiden eteen täytyy tehdä töitä. Kovin harvoin haluamamme asiat tupsahtavat nenän eteen tuosta vain. Välihuomautuksena täytyy kuitenkin tähän väliin tunnustaa, että ostin pitkästä aikaa pari lotto riviä. Mahdollisen voiton avulla voisi ehkä päästä nopeammin kohti joitakin haaveita.

Sellaiset toteutuneet haaveet, joiden eteen on tehnyt kovasti töitä, ovat kuitenkin niitä kaikista parhaita. Pitäisi aina muistaa pitää mielessä, että matka päämäärään on usein jopa mukavampi kuin itse päämäärä. Ja siinä matkalla yleensä oppii paljon itsestään ja muista - varsinkin itsestään.
Siivet kantaa -laulu syntyi erään nuoren naisen haaveista. Haave on toteutunut ja minä uskon, että siivet kyllä kantaa:-)
Siivet kantaa: säv. ja san. Jaana Eloranta